تاريخ : سه‌شنبه ٢٩ فروردین ۱۳٩۱ | ۱٠:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

به درخواست یکی از دوستای عزیزمون روش پخت مرغ رو میگم:

به 2 روش میتونین درست کنین 

1. از یک شب قبل مرغ رو بخوابونین تو آبلیمو نمک و روغن زیتون و فلفل سیاه و زعفران و پیاز ( هرکدام به میزان دلخواه نه زیاد نه کم) فرداش سرش 2لیوان آب بریزین و بگذارین تا بپزه 

2. مرغ رو با نصف استکان آب بگذارین رو حرارت درشم بذارین تا خونشو پس بده و اگه کف کرد کفشو بردارین بعد 1 عدد پیاز رو خرد کنین روش مقدار کمی زردچوبه و مقداری ادویه خورشتی یا زعفران و نمک و آب بهش اضافه کنین در حرارت ملایم بپزه اخر سر یکذره آبلیمو هم میتونین اضافه کنین خوشمزش میکنه

برای گرفتن بوی مرغ میتونین از هویج یا کرفس استفاده کنین خرد کنین روی مرغ همزمان بپزن 

اگه پیاز بیشتری هم بریزیم مرغمون خوشمزه تر میشه

لبخند



تاريخ : شنبه ۱٩ فروردین ۱۳٩۱ | ۱:٠٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

بازهم اش محلی ارومیهلبخند

آش دوست داشتینیه منخوشمزه

مواد لازم:

کلم سفید (نصف کلم متوسط)

بلغور یک فنجان 

برنج یک فنجان 

لوبیا قرمز و نخود پخته به مقدار لازم

نمک و آبغوره (به میزان لازم) و پیاز و روغن و فلفل ورب گوجه

نعناع (تازه یا خشک) 1.5 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز رو خلالی خرد میکینم و با مقداری روغن سرخ میکینم کمی فلفل و ادویه میریزیم سرخ که شد 3/4 قابلمه آب میریزیم و بلغور رو هم اضافه کرده منتظر میمیونیم تا جوش بیاد در این میان کلم رو نه خیلی درشت نه یلی ریز خرد میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و نمک هم میریزیم و منتظر میمیونیم تا کلم ها نیم پز شن سپس برنج رو شسته اضافه مینیم و همچنین نعناع. آش که نسبتا جا افتاد لوبیا و نخود پخته رو اضافه میکنیم و رب و آبغوره میریزیم اگه ترش دوست دارین میتونین آبغورشو بیشتر کنین باید مزه کنین ببین دلخواهتون چقدره؟ حسابی که جا افتاد سروش کنین نوش جان



تاريخ : پنجشنبه ۱٧ فروردین ۱۳٩۱ | ٩:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

کره مقدار کمی

سس مایونز 1 قاشق

نمک و فلفل 

خیارشور - کالباس یا مرغ - ذرت - خود فرنگی (مواد اختیاری هستن)

کلم سفید  پوره شده - کلم قرمز پوره شده و هویچ پوره شده

طرز تهیه:

سیب زمینی رو پخته و له میکنیم کره و سس مایونز و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و مخلوطش کرده میگزاریم یخچال تا 1 ساعت بمونه تا خودشو بگیره از یخچال که درآوردیم یه گلوله ازش برمیداریم تو دست صاف میکنیم و خیار شور و کالباس نگینی شده رو داخلش میذاریم و میبندیمش و به شکل توپ درش میاریم این توپی که درس کردیم رو تو یکی از پوره هایی که درست کردیم غلط میدیم تا رنگی شن لبخند

بهتره که سسش زیاد نشه چون شل میشه و بهتر توپهارو خیلی بزرگ ورندارین تا خوشگلتر شه این برای بار اولم بود سسش زیاد شد یخورده شل و ول شدن 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول