تاريخ : یکشنبه ٢٩ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:۱٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

گوشت به مقدار لازم

لوبیا سفید به مقدار لازم

پیاز ، سیب زمینی، روغن و  رب و نمک و ادویه

طرز تهیه:

گوشت رو با پیاز تفت میدیم نم و ادویه میزنیم آب میریزیم روش تا بپزه وقتی گوشت پخت لوبیا سفیدی که از قبل نیم پز  شده رو به گوشت اضافه میکنیم و میذاریم تا کامل بپزه.

سیب زمینی هارو خلالی خرد کرده و تو روغن سرخ میکنیم در روغن باقی مانده رب گوجه رو تفت میدیم  و به گوشت و لوبیا اضافه میکنیم . موقع سرو سیب زمینی سرخ کرده هارو میچینیم کنار خورشتلبخند

 



تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:٤۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مربای بالنگ مامان

مواد لازم:

1کیلو بالنگ اندازه متوسط بهتره بشکل استوانه ای باشن 

2کیلو شکر 

نصف استکان آب لیمو

خلال دندان

برای اینکه مربامون بشکل گل دربیاد بالنگ هارو میشوریم بعد با این رنده های آلمانی که میبینید با همین قسمت چیپسیش بالنگمون رو رنده میکنیم تا آخرش ، یادمون باشه که هسته های  بانگ رو جدا میکنیم بعد نواری که بوجود آمده رو با 3/4 تا خلال دندادن به شکل گل درمیاریم

 گلهایی که درست کردیم رو به مدت 4 روز داخل آب سرد جای خنک میذاریم و هر 3 ساعت یکبار آبشو عوض میکینم تا تلخیشو بده روز چهارم بالنگهارو با 4 لیوان آب به مدت 30 دقیقه الی 45 دقیقه میجوشونیم آبشو مزه میکنیم اگر تلخ بود میریزیم دور اگر تلخ نبود نگرش میداریم شکرو میریزیم روش و دوباره میذاریم رو حرارت تا قوام بیاد وقتی با قاشق شیره رو میریزیم باید کش بیاد این یعنی قوام اومده گلها باید تو شیره غرق بشن 5 دقیقه مونده به خاموش کرد نصف استکان آب لیمو رو با مقداری آب حل میکینم و میریزیم رو بالنگها 2/3 جوش که خورد خاموشش میکنیم 

این شکلی میشه

موقع سرو 1خلال دندان تهش بمونه کافیه 

البته اندازه خیلی دقیق نیستن چون مامانم اندازه هاش چشمیه 



تاريخ : شنبه ٢۱ خرداد ۱۳٩٠ | ٩:۱٢ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه آش دوغ:
مواد لازم:
دوغ تقریبا 3لیتر (بهتره دوغمون ترش نباشه)
آرد 9قاشق غذاخوری سرپر
برنج یا جوپخته یک لیوان
نخود به مقدار لازم
کلم خرد شده و پخته شده مقداری
سبزی 1کیلو (اسفناج گشنیز جعفری ریحان و "تره و نعناع خیلی کم برای اینکه تلخ نشه")
فلفل سبز و نمک
طرز تهیه:
ابتدا آرد رو داخل دوغ کاملا حل میکنیم بعد میذاریم روگاز نخود و برنج رو هم بهش اضافه میکنیم با حرارت ملایم و مداوم هم میزنیم حتی یک لحظه هم از هم زدن دست نمیکشیم تا زمانی که دوغ به جوش بیاد.
وقتی جوشید زیرشو کم میکنیم کلم پخته فلفل  و سبزی هاشو به جز ریحان بهش اضافه میکنیم سبزی ها که یکمی پخت ریحان رو اضافه میکنیم وقتی زیرشو خاموش کردیم نمک رو بهش اضافه میکنیم.

آش نه خیلی سفت و نه خیلی شل میشه البته شل تر از آش رشته میشه
این آشو معمولا سرد میخورن خوشمزه تر میشه به عنوان عصرونه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول