تاريخ : شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳٩٠ | ٢:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

یک بسته پودر ژله

یک بسته پودینگ یا کاسترد

مقداری خامه

طرز تهیه:

یک بسته ژله رو طبق دستور آماده میکنیم با این تفاوت که کمتر از 2لیوان آب میریزیم تا ژلمون شل نباشه. ژله که کامل گرفت، یه قاشق مرباخوری و چایخوری و یه سرنگ 20 سی سی کنار دستمون میذاریم خامه رو میکشیم داخل سرنگ بعد قاشق چایخوری رو به صوررتی که گودی قاشق به طرف داخل باشه فرو میکنیم تو مرکز ژله  به از کنار قاشق سرنگ رو فرو میکنیم و خامله رو فشار میدیم داخل قسمت برش داده تا کاملا پر شه وبه همین ترتیب گلبرگای میانی گل رو درست میکنیم برای گلبرگای دیگه از قاشق مرباخوری استفاده میکنیم به طوری که گودی قاشق به طرف بیرون باشه گلبرگها که تموم شد دوباره ژله رو میذاریم داخل یخچال. یک بسته پودینگ رو طبق دستورش درست میکنیم و مداوم هم میزنیم تا کمی خنک شه بعد میریزیم روی ژله و میذاریم تو یخچال تا سفت شه . ظرف ژله رو چد ثانیه تو داخل آب داغ فرو میبریم بعد بر میگردونیم تو ظرف مرود نظر

اینم لینک آموزش تصویریش

http://www.youtube.com/watch?v=tbT1kbi6vPQ&NR=1



تاريخ : پنجشنبه ۸ اردیبهشت ۱۳٩٠ | ۱۱:٥٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

بالاخره ته چین پختم برای اولین بار خوب بود

مواد لازم:

برنج 2 پیمانه

مرغ به مقدار لازم

زعفران نصف ق چ

ماست یک پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

روغن نمک و پیاز

طرز تهیه:

مرغهارو به همراه یه پیاز و نمک میزاریم آب پز شه. ماست رو با زعفران دم کرده مخلوط می کنیم مرغها که پختن از استخون جدا کرده ریش ریش می کنیم به مخلوط ماست و زعفرون اضافه میکنیم. میذاریم یخچال تا 2/3 ساعت مارینه شه.

برنج رو که از قبل خیس کردیم آبکش می کنیم بهتره یخورده خام برش دارید. مرغهارو از مایع ماست و زعفرون بیرون میاریم  2 تا تخم مرغ رو به ماست و زعفران اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.برنج آبکش شده رو به مخلوطمون اضافه کرده تو ماهیتابه یا قابلمه روغ میریزیم داغ که شد نصف برنج رو مثل کوکو ته ماهیتابه میریزیم و صافش میکنیم مرغهارو مریزیم روی برنج و روشو صاف میکنیم و در آخر بقیه برنج رو ریخته صافش میکنیم دم کن میذاریم در حرارت ملایم بپزه سرخ که شد برش میگردونیم تا طرف دیگش سرخ شه.

سری بعد ته چین با مایکرو فر آزمایش میشه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول