تاريخ : سه‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩٠ | ۱٠:٠۱ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

1 بسته خمیر یوفکا مثلثی

250 گرم گوشت چرخ کرده

1 عدد پیاز بزرگ

1 عدد سیب زمینی بزرگ

نمک و روغن 

مقداری کره یا روغن زیتون

طرز تهیه:سیب زمینی هارو به صورت مکعبی کوچک یا خلالی خرد میکنیم و در روغن سرخ میکنیم سپس پیاز و گوشت چرخکرده رو باهم کامل سرخ میکینم و در آخر سیب زمینی هارو بهش اضافه کرده و میگذاریم کنار.

خمیر یوفکا ها رو به ارامی از هم جدا میکنیم یه خمیر رو باز میکنیم با فرچه روغن زیتون یا کره آب شده میمالیم روش بعد یه مثلثی دیگه رو میذاریم روش( چون این خمیرها خیلی نازکن با یه لایه نمیشه کار کرد)

اینجوری خمیر مثلثیمون دولایه میشه حالا مثل عکس مقدار از موادمون رو روی خمیر میریزیم و طبق عکس می پیچیمش:

 

خوب وقتی هم بورکهارو پیچیدیم در مقدار کمی روغن مایع سرخشون میکنیم فقط بالاسرش باشین چون سریع سرخ میشه لبخند



تاريخ : سه‌شنبه ۱۸ بهمن ۱۳٩٠ | ٩:٤۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

این آش مخصوص شهر ارومیست حالا نمیدونم شهرای دیگه هم ازش درست میکنن یا نه متفکر خوشمزه میشه من دوست دارم.

 

مواد لازم:

کلم سفید اندازه متوسط نسبتا کوچیک

اسفناج  یا گل آقا  یک لیوان 

بلغور یک استکان

برنج یک استکان

نخود به مقدار لازم

یک پیاز درشت

روغن و نمک و پودر فلفل قرمز

کشک به میزان لازم

طرز تهیه: ابتدا پیاز رو  خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم سرخ که شد مقداری پودر فلفل قرمز میزنیم  و سه چهارم این پیاز داغ رو برداشته در ظرف دیگری نگه میداریم به مابقی پیاز داغ آب ،بلغور و نمک  اضافه میکنیم  ، منتظر میمانیم تا جوش بیاد و بلغور ها نیم پز بشه . بعد کلم سفید رو خرد کرده (نه ریز نه درشت) به بلغور اضافه میکنیم بعد از یاینکه کلم ها نیم پز شد اسفناج و نخود از قبل پخته شده و برنج رو اضافه میکنیم. و منتظر میمون تا جا بیافته.ذر  این آش نیازی نیست که کلم ها خیلی خیلی بپزن. بعد از اینکه پخت کشک رو به آش اضافه میکنیم  و سپس موقع سرو پیازداغ از قبل اماده شده رو روی آش میریزم .

نوش جونخوشمزه

 

 

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول