تاريخ : سه‌شنبه ۱۳ دی ۱۳٩٠ | ٩:٥۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

کادایف یک نوع دسر ترکه  که بصورت رشته رشته هست که برای منآمادشو آورده بودن و فقط شیرشو درست کردم خجالت اولین بارمم بود کلی دردسر کشیدم سر این شیرهنیشخند ولی در نهایت درست شد ودوست داشتم اینجا بذارم با وجود اینکه اصل کاریش حاضری بودخنثی

طرز تهیه شیره:

4لیوان آب و 4 لیوان شکر و مقداری گلاب و آب لیمو میگذاریم رو حرارت تا به جوش بیاد و یه خورده غلیظ بشه (نه خیلی) شیره داغ رو با قاشق میریزیم رو کادایف و کاملا همه جاش پخش میکنیم باید جوری باشه که مثل باقلوا تو شیره غرق شه چند ساعت میگذاریم تو یخچال تا شیره خوب جذب شه این دسر به همراه خامه سرو میشه لبخند



تاريخ : سه‌شنبه ۱۳ دی ۱۳٩٠ | ٩:٢۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

1بسته خمیر یوفکا(فیلو) بزرگ

250 گرم گوشت چرخکرده

1عدد پیاز بزرگ

نمک و فلفل و روغن و مارگارین و مقداری جعفری

مواد سس: 1لیوان شیر، نصف استکان روغن مایع، 1 عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

گوشت چرخکرده و پیاز رو با مارگارین سرخ میکنیم و نمک و فلفلو جعفری خرد شده میریزیم

خمیر رو از فریز دراورده بازشون میکنیم تا هوا بخورن

برای تهیه سس شیر و روغن و مایع و تخم مرغ رو خوب هم میزنیم

کف ظرف طبخمون رو چرب میکنیم و یک لایه خمیر یوفکارو پهن میکنیم کف ظرف طوری که کنارهای خمیر بیافته بیرون از ظرف با قاشق کمی از سس میمالیم رو خمیر بعد یک خمیر دیگرو از وسط نصف میکنیم نصفش رو به حالت چروک چروک پهن میکنیم رو خمیر قبلی دوباره با قاشق سس میریزیم  سپس نصف گوشتمون رو  میریزیم رو خمیر و همه جاش پخش میکنیم. نصف بعدی خمیر رو دوباره به همون حالت چروک رو گوشت پهن میکنیم و دوباره سس میزینم و بعد گوشت باقیمانده رو میریزیم.  ورق خمیر دیگه رو پهن میکنیم رو گوشت و روش سس میزنیم حالا خمیرایی که از ظرف آویزون شدن بیرون رو با حالت چروک برمیگردونیم تو ظرف و روش سس میمالیم

میگذاریم تو فر با دمای 180 درجه تا زمانی که طلایی شه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول