تاريخ : دوشنبه ۸ فروردین ۱۳٩٠ | ۱٠:٤٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

٢٠٠ گرم ذرت آماده

6 عدد قارچ متوسط

فلفل سیاه، آویشن، نمک

سس مایونز 2 ق غ

1 ق غ روغن زیتون

2 ق غ آب لیمو

قارچهارو لایه لایه خرد میکنیم و به مدت 10 دقیقه میخوابونیم تو 1 قاشق آبلیمو تا موقع پخت سیاه نشه. ذرت رو به همراه قارچها به مدت 40 دقیقه بخارپز می کنیم. در یک کاسسه سس مایونز آبلیموی باقی مانده و نمک فلفل سیاه و آویشن و روغن زیتون رو خوب هم میزنیم و ذرت و قارچ رو بهش اضافه میکنیم

ببخشید که عکسش یه خرده تار شده چشم

 

 

 



تاريخ : دوشنبه ۸ فروردین ۱۳٩٠ | ۱٠:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

با عرض تبریک ســـــــــــــــــــــــــــــــال نو امیدوارم تو سال جدید فعالتر باشمنیشخند

گوشت چرخکرده

١ عدد پیاز

نمک

روغن

سس یا رب گوجه

طرز تهیه:

پیاز رو رنده می کنیم همراه نمک به گوشت اضافه میکنیم خوب ورز میدیم و میگذاریم ٢٠ دقیقه بمونه تا پیاز طعمشو بده بعد قلی قلی  اندازه گردو درست میکنیم و میگذاریم تو روغن کم سرخ شه در حرارت پایین. بعد از اینکه همه سرخ شدن ١ قاشق سس گوجه رو در روغن باقیمانده تفت میدیم نصف استکان آب میریزیم و همه کوفته ریزه هارو میریزیم توش یه قل که زد از رو حرارت برش میداریم و نوش جون میکنیم.

 

البته اینو من تو مسافرت با کمترین امکانات درست کردم لبخند



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول