تاريخ : دوشنبه ٢٤ آبان ۱۳۸٩ | ٧:۳۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

خمیر:لبخند

1عدد تخم مرغ

1 استکان ماست سفت 

1.5قاشق غذاخوری روغن آب شده یا کره آب شده 

1قاشق مرباخوری پر خمیرمایه فوری(رودستار)

1قاشق غذاخوری شکر و مقداری نمک

آرد به میزان لازم 

طرز تهیه خمیر: 

تخم مرغ، ماست، خمیر مایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط میکنیم سپس روغن رو اضافه میکنیم (روغن نباید داغ باشه) همه اینا که با هم مخلوط شدن آرد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم (در چند مرحله) و با دست خمیر رو ورز میدیم تا زمانی آرد اضافه میکنیم که دیگه خمیر به دستمون نچسبه حسابی که ورزش دادیم تو کاسه روش یه پارچه تمیز میکشیم و میذاریمش یه جای گرم تا 1 ساعت بمونه تا خمیرمون بیاد اگه جاش خنک باشه نمیاد بعد از یک ساعت حجم خمیر تقریبا دوبرابر میشه 

موادلازم برای داخل پیراشکی:

250 گرم قارچ

1عدد پیاز متوسط

1عدد سیب زمینی متوسط

پنیر پیتزا به مقدار لازم

روغن ادویه جات نمک آویشن و رب به مقدار لازم

طرز تهیه:

سیب زمینی رو خلالی خرد کرده و تو روغن سرخ میکنیم میذاریم کنار .

پیاز رو خرد کرده سرخ میکنیم کمی که طلائی شد قارچ رو اضافه میکنیم نمک و ادویه جات رو میریزیم روش در ماهیتابه رو میذاریم تا قارچ آب بندازه و بپزه آبش رو که کشید تفتش میدیم اندازه نصف قاشق رب گوجه میریزیم روش و مقداری آویشن رب که به خورد مواد رفت از رو حرارت برمیداریم و سیب زمینی های سرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم.

تو این مدت دیگه خمیرمون کاملا ور اومده. یه گلوله اندازه توپ تنیس از خمیر میکنیم پهنش میکنیم مواد رو میریزیم یه گوشش  مقدار پنیر میریزیم رو مواد بعد قسمتی از خمیر رو که مواد روش نریختیم برمیگردونیم رو مواد و لبهارو به هم می چسبونیم بهتره لبه های چسبوندرو برگردونید تا در حین پخت وا نشه و بقیه خمیر رو به همین صورت درست میکنیم. در  انتها یک زرده تخم مرغ و یک قاشق کره آب شده رو مخلوط کرده با برس میمالیم روی پیراشکیها

 

پیراشکیهامونو میذاریم داخل فر با دمای 180 به مدت 20 الی 30 دقیقه

 

 



تاريخ : چهارشنبه ۱٢ آبان ۱۳۸٩ | ۱٠:٥۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

طرز تهیه خمیر طبق دستور خمیر پیراشکی با این تفاوت که بجای 1 قاشق شکر 3 قاشق شکر استفاده کنید و نصف قاشق چایخوری وانیل

مواد لازم داخل پای:

5عدد سیب متوسط

1 قاشق غذاخوری دارچین

3 قاشق غذاخوری پودر قند یا شکر

1 استکان گردوی خرد شده و کشمش

50 گرم کره

طرز تهیه:

خمیر را به دوقسمت مساوی تقسیم میکنیم . یک قسمت رو برداشته روی کاغذ روغنی پهن کرده و صافش میکنیم به اندازه ظرف مورد نظرمون، پهن میکنیم کف ظرف تا حدی که تا  دیواره های ظرف بالا بیاد

سیب هارو پوست گرفته و ورقه ورقه قاچ میکنیم.(البته هسته هاشو درمیاریم)چشمک

روی خمیر پهن شده در ظرف یک لایه سیب یک لایه دارچین یک لایه پودر شکر و یک لایه کشمش و گردو می ریزیم و به همین منوال ادامه میدهیم تا موادمان به پایان برسد.

در انتها خمیر باقی مانده رو صاف میکنیم و روی موادمون پهن میکنیم سپس لبه های خمیر زیری و رویی رو به هم وصل میکینم.

1 عدد زرده تخم مرغ و مقدار کمی کره آب شده رو با برس روی خمیر می مالیم

پای رو درون فر در دمای 180 درجه میگذاریم تا زمانیکه خمیرمون طلایی بشه باید داخل فر بمونه



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول