تاريخ : یکشنبه ۱۸ مهر ۱۳۸٩ | ۸:۳٧ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: (مقدار مواد بستگی به تعداد نفراتتون داره)

گوشت

ساقه کرفس همراه با برگهای نازک و تازش

پیاز

لوبیا قرمز

روغن نمک و ادویه جات و رب گوجه

آب لیمو

طرز تهیه:

گوشت خام رو با پیاز و روغن تفت میدیم ادویه های مورد نیاز رو می زنیم آب داغ میریزیم روش زیروشو کم میکنیم تا گوشت بپزه. گوشت که نیم پز شد نمک و ساقه کرفسها رو همراه با برگای تازش که قبلا خرد کردیم (اندازشون تو عکس معلومه) داخل گوشتمون میریزیم تقریبا ١ ساعت باید بپزه در نهایت لوبیاهای از قبل پخته شده و رب گوجمونو به خورشمون اضافه میکنیم بعد از اینکه از رو حرارت ورش داشتیم مقداری آب لیمو اضافه میکنیم تا حدی که بهش طعم بده (نه کم و نه زیاد)

 

 



تاريخ : شنبه ۱٧ مهر ۱۳۸٩ | ۱۱:٢٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری خمیر مایه
1 قاشق غذاخوری شکر

۵٠ گرم روغن
مقداری نمک
آرد به میزان لازم

برای خوش طعم شدن میتونین یه مقداری هم زنجبیل  استفاده کینن

طرز تهیه:

خمیرمایه  و نصف قاشق شکر رو تو نصف استکان آب خیس می کنیم  و صبر می کنیم تا پف کنه 
بعد تخم مرغ و خمیرمایه و شکر وروغن رو با هم مخلوط می کنیم بعد یواش یواش آرد رو اضافه میکنیم و هم میزنیم اونقدر باید آرد بزنیم که خمیر دیگه به دستمون نچسبه. کمی خمیر رو ورز میدیم بعد روشو می پوشونیم و به مدت ٣٠ دقیقه میذاریم یه جای گرم  تا ور بیاد و پف کنه

 

حالا دیگه میتونین از خمیرتون استفاده کنین

پیچک هم با این خمیر میتونین درست کنین



تاريخ : پنجشنبه ۱٥ مهر ۱۳۸٩ | ۱۱:۱٩ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

کلم سفید (بهتره کلم بزرگ با رگه های کمتر انتخاب کنید)

برنج 1 پیمانه

لپه مقداری

بلغور  1 قاشق (اختیاری)

پیاز 1 عدد بزرگ

روغن 2 قاشق

نعناع (در صورت خشک بودن 1 قاشق . درصورت تازه بودن نصف لیوان)

جعفری(در صورت خشک بودن 2 قاشق در صورت تازه بودن 1 لیوان)

رب گوجه و آبغوره نمک

طرز تهیه:

برگه کلم هارو قبل از اینکهببریم میگذاریم ت آب یه جوشی بزنه تا دی که نرم بشه میریزیم تو آبکش تا آبش بره و سرد شه بعد بصورت نواری می بریمشون.

همه مواد  رو خام باهم مخلوط میکنیمو پیاز هم رنده میکنیم مقداری از رب و آبغوره رو میریزیم رو مواد  و شروع می کنیم به پیچیدن

ته قابلمه ساقه های کلم رومیچینیم(تا اگه ته گرفت دلمه هامون ته گیره) بعد دونه دونه می پیچیم میذاریم تو قابلمه باید خیلی سفت بپیچیم و هیچ فضای خالی بینشون نباشه بعد ازانکه تموم شد 1 لیوان آب میریزیم روشون یه بشقاب کوچیکتر یا یه درب قابلمه کوچیکتر رو فشار میدیم رو دلمه ها و میمونه روشون(تا آخرش باید بمونه) بعد در قابلمه رو میذاریم و درحرارت ملایم باید بپزه بهتره ا شعله پخش کن استفاده کنین.3 الی 4 ساعت زمان میبره و هر ساعت کنترل میکنیم که آبشو نکشیده باشه اگه کشیده دوباره مقداری آب میریزیم30 دقیقه قبل از خاموش کردن مقداری رب رو تو نصف استکان آب حل میکنیم و مقداری آبغوره روش میریزیم و میریزیم روی دلمه هامون در انتها وقتی آبشو کشید و درحال روغن پس دادن بود خاموشش میکنیم.بهتره این دلمه رو با پیاز خام سرو کنید.

 

تو ولایت ما دلمه هرچقدر ظریفتر و کوچکتر پیچیده شده باشه بهتره .مهارت خاصی میخواد

 

 



تاريخ : یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸٩ | ۳:۱٢ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:
روغن جامد نصف پیمانه
آب  نصف پیمانه
بکینگ پودر  یک قاشق سوپخوری سرصاف 

نمک  1 قاشق چایخوری
آرد  مقداری
قارچ  به مقدار لازم
کالباس 300 گرم
فلفل دلمه  2 عدد
پیاز  1 عدد
نمک و فلفل و ادویه  مقداری
پنیر پیتزا  250 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
رب گوجه  1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. آب و روغن را در ظرفی مخلوط می کنیم، بیکینگ پودر و نمک را اضافه کرده و هم می زنیم.
2.  آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست چنگ می زنیم تا جایی که به دست نچسبد. این خمیر راکنار می گذاریم به مدت یک ساعت به صورت سرپوشیده.
3. پیازهای خلال شده را در مقداری روغن سرخ میکنیم، کالباس ها را که به صورت معکبی خرد کردیم به پیاز ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم، فلفل دلمه و قارچ خرد شده را هم اضافه کرده و تفت می دهیم. وقتی مقداری سرخ شدن رب و نمک و فلفل و ادویه را اضافه می کنیم.
4. بعد از یک ساعت کف ظرف مناسب فر را ورق آلومینیوم قرار میدهیم و مقداری آرد روی آن می پاشیم. بعد خمیر را با وردنه به صورت مستطیل باز می کنیم. سپس  خمیر را از دو طرف برش های کوتاه می دهیم

5. سپس از موادمان توی قسمت وسط خمیر می ریزیم. پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در آخر هم هر تیکه از خمیر را روی مواد و تیکه ی بعدی را روی خمیر قرار میدهیم تا خمیر کاملاً بسته شود.

 6. روی خمیر را هم یک عدد زرده تخم مرغ با برس می کشیم تا طلایی شود. به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت توی فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم ( مدت زمان بستگی به فرتون داره، می تونین چک کنین ببین خمیر پخته یا نه)

 



تاريخ : یکشنبه ۱۱ مهر ۱۳۸٩ | ۳:٠٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

و باز هم غذای ترکیه ای  و طرز تهیش:لبخند

اول چندتا سیب زمینی (به تعداد دلخواه)خیلی درشت رو میشورید و کبابیش میکنین میتونین بگذارید لای زرورق تو فر کباب شن یا رو گاز با آب و نمک بجوشونین تا کاملا آبش رو بکشه و تو قابلمه کباب شه یا به هر نحوی که می تونین. البته نباید خیلی پخته شه که تا دست میزنی له نشه.

بعد سیب زمینی رو از وسط نصف کینن و توش رو خالی کنین بهتره پوستشو نکنین(در اصل اینجوریه) با اینکه من پوستشو کندم. مقداری نمک و کره آب شده تو قسمتی که خالی کردین بمالین.

واما مواد داخل پنیر پیتزا- ذرت کنسروی یا پخته شده- نخودفرنگی - جعفری - مرغ پخته یا سوسیس یا کالباس - خیار شور- فلفل سیاه - فلفل دلمه ای

همه مواد رو نگینی خرد کنید و باهم مخلوط کنین بریزن توی سیب زمینی  با قاشق فشار بدین تا بیشتر جا بگیره  روی مواد مقداری کره و پنیر پیتزا بریزد و بگذارید تو فر به مدت 5 الی 10 دقیقه و بعدش نوش جون کنید.

وسط سیب زمینی هرچی بیشتر خالی شه و سیب زمینی نازکتر باشه بهتره

debbe147376d4bfdbc75.JPG



تاريخ : سه‌شنبه ٦ مهر ۱۳۸٩ | ۱٢:۱٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

اینم شام امشبمون کتلت گوشت! که همیشه تنبلیم میاد بپزمش. اینو دیگه همه بلدنچشمک

من معمولا از اندازه های گرمی و پیمانه ای استفاده نمیکنم و خودم تشخیص میدم چقدر مواد بریزمنیشخند 

بنابه خواسته یکی از دوستان عزیز اندازه تقریبی می نویسم

مواد لازم (برای 3 نفر):

گوشت چرخ کرده به مقدار لازم

سیب زمینی 1 عدد متوسط

پیاز 1 عدد متوسط

تخم مرغ 2 عدد

نمک و ادویه

سیب زمینی خام رو رنده میکنیم و آبشو میگیریم، پیاز رو هم رنده میکنیم آبشو میگیریم سپس همه مواد رو مخلوط میکنیم ورز میدیم تا کاملا مخلوط شن.

درضمن این کتلتا مثلا به شکل گل هستنآخه قالبشون گل بود ولی وقتی سرخ شد گلش وا رفتزبان


اینم سالادش




تاريخ : دوشنبه ٥ مهر ۱۳۸٩ | ۱۱:٤٧ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

از اونجایی که فصل فصل خیارشوره تصمیم گرفتم طرز تهیه خیارشور با نخود رو بگم که خیلی خوشمزه میشهخوشمزه

مواد لازم:

1 کیلو خیار

17فنجان آب جوش

1 فنجان نمک (نمک دریا یا نمک درشت) من همیشه نمک درشت اسفاده میکنم اگه اینیکی نمکا استفاده میکنین کمی بیشتر بریزین

نصف فنجان نخود خام

3/4 حبه سیر

مقداری فلفل

مقداری ترخون و شیوید

طرز تهیه:

ابتدا خیارهارو تمیز می شوریم میریزیم تو ظرفمون ته ظرف مقداری نخود میریزیم مابین خیارها هم دوباره کمی نخود میریزیم آخر سر هم بقیه نخودها و سیر و سبزی و فلفل ها رو میریزیم آب جوش و نمک رو میریزیم سرشون، و اما نکته مهمش اینه که در ظرفمون رو محکم ببندیم تا هیچگونه هوایی توی ظرف نره برای بستن درش بهتره اول یه نایلون بذارین سرظرف و با نخ محکمش  کنین بعد درش رو بذاریم یه نایلون دیگه هم  روی درش بذاری دوباره با نخم محکم گره اش بزنین.

قدیما یادمه در دبه رو گچ می گرفتیم تا هوا نره توش ئدیگه خیلی محکم کاری می کردیمنیشخند

و اما یک نکته:

این فنجونی که من گفتم بستگی داره به بزرگی ظرف خیارشور و خیارتون اگه دیدن 17 فنجون آب کمه با لیوان حسب کنین در این صورت نمکتون هم باید با همون لیوان اندازه بگیرین درواقع پیمانه بتون هرچی باشه پیمانه نمکتون هم باید همون باشه.

اینم عکس خیارشور دسترنج مامانم که خیلی خوشمزه شدهخوشمزه


 

 



تاريخ : شنبه ۳ مهر ۱۳۸٩ | ۳:۱٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

این هم یک غذای ترکی هست که ترکیه ای ها بهش میگن Cerkez Tavugu

مواد لازم:

٢تکه سینه مرغ

١الی ٢ عدد نون داخل نان باگت(بهتره خیلی تازه نباشه یه مقداری بیات باشه)

١استکان گردوی خرد شده

مقداری سیر(اختیاری)

مقداری پودر فلفل قرمز و نمک

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را میپزیم و منتظر می مانیم تا سرد شود . آب مرغ رو بیرون نریزید.

درون نون باگت هارو فرو کنین تو آب مرغ و دربیارین اگه آب زیادی به خودش گرفت بچلونینش تا آب اضافیش بریزه

سینه مرغ نونهای خیس شده سیر و فلفل قرمز رو داخل یه ظرفی ریخته با چنگال له کنین (میتونین بریزین تو میکسر تا مخلوط شن) بعد گردوی خرد شده رو اضافه میکنیم. اگه دیدین خیلی خشک شده می تونین ذره ذره آب مرغ اضافه کنین تا یه خرده نرم تر شه.

حالا مواد رو تو ظرف مناسبتون بریزید با چنگال میتونین روش شکل بدین

برای تزئین روش میتونین پودر فلفل قرمز رو تو کمی کره یا روغن همراه با مقداری گردو تفت بدید و بریزین روی موادتون

پیش غذای خیلی خوب و متفاوتی میشه و خوشمزه هم میشه امتحانش کنین.

فعلا عکس از دسپخت خودم ندارم این عکسا از سایته!

 

 



تاريخ : شنبه ۳ مهر ۱۳۸٩ | ٩:۳۳ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

یه بسته ژله رو طبق دستورش درست میکنیم و 1 لیوان بستنی وانیلی آب شده رو بهش اضافه میکنیم خب هم میزنیم میذاریم یخچال تا ببنده. خیلی جالب میشه تقریبا 3 رنگ درمیاد

اینم ژله تمشک آبی و بستنی من البته ببخشید که کج افتادنیشخند

 



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول