تاريخ : پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸٩ | ٩:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

این آش رو ما  (یعنی ارومیه ای ها) تو ماه رمضان خیلی درست میکنیم

مواد لازم:

سبزی آش 1 کیلو

نعنا خشک یا تر (1قاشق غذاخوری)

رب گوجه

آبغوره به میزان دلخواه

آلو خشک

لپه نصف استکان و نخود و لوبیا قرمز به مقدار کافی و بلغور 1 استکان

پیاز و روغن و نمک و ادویه جات

ابتدا پیاز رو خرد کرده و تو روغن تفتش میدیم زرچوبه و ادویه جات و نمک میریزیم روش وقتی که سرخ شد نصف قابلمه آب میریزیم همراه با بلغور و لپه و آلو

بعد از 2 ساعت سبزی هامون رو که خرد کرده و شستیم میریزیم تو قابلممون 1 قاشق نعناع و نخود و لوبیای از قبل پخته شده رو هم اضافه میکنیم صبرمی کنیم تا جا بیافته آخر کار هم رب و آبغوره اضافه میکنیم.

 

این آش خیلی خوشبو خوشمزه میشه مخصوا برای کسایی که غذای ترش دوست دارن



تاريخ : پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸٩ | ٩:٠٠ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

یه بسته پودینگ رو طبق دستورش درست کردم و قالبهام رو گذاشتم تو ظرف و به آرامی پودینگ رو ریختم تو قالبها(بهتر که پودینگمون یخورده سفت تر از معمول بشه) گذاشتم یخچال تا سرد شه در این میان ژله رو هم طبق دستورش درست کردم گذاشتم تو محیط بیرون خنک شه. بعد قالبهارو درآوردم و ژله رو ریختم توظرف

اینم عکس ژله طالبی و پودینگ موز

 



تاريخ : پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸٩ | ۸:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

اینم برنج مرغموننیشخندبا ته دیگ سیب زمینی

یه روش جدید برای خیس کردن برنج: برنج رو که خیس میکنین اصلا نمک نریزین وقتی که میخواین برنج رو بریزین تو قابلمه اب جوش نمک به آب جوش اضافه کنین

با این روش برنج بهتر درمیاد

 

 



تاريخ : پنجشنبه ۱۱ شهریور ۱۳۸٩ | ۸:۳٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

دیروز برای اولین بار مرغ شکم پر درست کردم ولی خیلی خوب شد اصلا خشک نبودلبخند

موادلازم برای داخل شکم مرغ:

هویج 1 عدد

سیب زمینی کوچک 1 عدد

نخود فرنگی مقداری

فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک

جعفری و شیوید و ادویه ونمک و کره و زرشک و زعفران

پیاز 1 عدد

هویج رو خلالی خرد میکنیم با نخود فرنگی میذاریم آبپز شه(کمی نمک میزنیم) بعد همه موادمون رو سرخ کرده میزاریم کنار

من از یک شب قبل مرغ رو خوابوندم تو  پیاز روغن مایع آبلیمو زعفران و فلفل سیاه ونمک

موقع پخت یک لیوان آب ریختم روش با مقداری نمک گذاشتمش رو گاز به مدت 1ربع بعد شکمش رو پر کردم گذاشتم تو یه ظرف مناسب فر آب مرغ رو هم ریختم تو ظرف مقداری زعفران که از قبل خیس کرده بودم با مقداری کره ذوب شده مخلوط کردم و با فرچه روی مرغ مالیدم بعد گذاشتمش تو فر با درجه 170 بپزه و سرخ بشه هراز گاهی هم درش میاوردم دوباره مخلوط کره و زعفرون می مالیدم روش تقریبا 1 ساعت و نیم تو فر بود .

 

فوق العاده نرم شده بود  حتی سینه مرغ که همیشه خشک میشه مثل گوش ت ماهی نرم شده بود

 

 

 

 



تاريخ : جمعه ٥ شهریور ۱۳۸٩ | ٢:٢٧ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم: اینجا هم مقدارنمیگم چون بستگی به تعداد داره و کم و زیاد مواد خیلی مهم  نیست

کلم سفید

کالباس

خیارشور

شیوید(تازه یا خشک فرقی نداره)

سس مایونز، نمک،فلفل سیاه

هویج (اختیاری)

ذرت و باقالی(اختیاری)

همه مواد رو خلالی خرد میکنیم مخلوط میکنیم سس و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم این سالادبهتره حداقل ١٢ ساعت تو یخچال بمونه تا سس بخوبی جذب موادمون بشه

عکس بدون هویج و ذرت و باقالیهخوشمزه.

 



تاريخ : پنجشنبه ٤ شهریور ۱۳۸٩ | ٧:۳٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:(مقدار مواد بستگی به تعدادمون داره)

هویج

گوشت چرخکرده

پیاز

برنج

نمک

رب گوجه و روغن

زیره سیاه یا همون زیره کرمون

طرز تهیه:

ابتدا هویجهارو خلالی خرد میکنیم و میذاریم آبپز شه با مقداری نمک تا حدی که یکی دو جوش بزنه. پیازمون رو رنده میکنیم تو روغن سرخ (روغنمون زیاد باشه چون دیگه روبرنج روغن نمیذاریم)میکنیم وقتی یخورده طلایی شد گوشت چرخکرمونو بهش اضافه میکنیم نمک اضافه میکنیم و تفت میدیم گوشت که شروع به سرخ شدن شد هویج هامونو آبکش میکنیم و به گوشتمون اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سرخ شن (نباید خیلی سرخ شه) درنهایت رب گوجه رو تو یه استکان آب حل میکنیم و رو موادمون میریزیم و 1 قاشق مرباخوری زیره (برای4 نفر) روش میریزم هم میزنیم تا زیره قاطی موادمون شه.

حالا برنجمون که آبکش شده یه ردیف برنج یه ردیف مواد میریزیم(مثل لوبیا پلو)

زیره باعث میشه که غذامون مزه شیرینی نداشته باشه وخیلی خوشمزه میشه

 



تاريخ : دوشنبه ۱ شهریور ۱۳۸٩ | ۱:۱٥ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

یکی از غذاهای خمیری وآسان پخت وبسیار خوشمزه ریشه اش از غذاهای عثمانی است انواع مختلف ودر ابعاد بزرگ و کوچک ودر بسته وبصورت باز سینی درست میشود مواد: گوشت چ چرب ۳۰۰ گ- پیاز ۳ عدد- سیب زمینی ۲ عدد- فلفل دلمه ای ۲ عدد- سیر ۱حبه -رب گوجه ۱ق غ وسس گوجه ۱ق غ نمک کمی فلفل قرمز  جعفری ۱بسته روغن مایع ۵/۰ فنجان

طرز تهیه :ابتدا تمام مواد گوشت وپیاز وسیب زمینی و وسیر وفلفل دلمه ای و رب وسس گوجه ونمک وفلفل قرمز وروغن مابع وجعفری را اضافه کرده و ودر میکــسر ربخنه تا مخلوط شود ولی باید دقت کنیم له نشود وآب نیندازد

 ارد را درون ظرف ریخته وسط انرا گود کرده و نمک شکر خمیرمایه را اضافه کرده وسپس کم کم آب ولرم ربخته وهم میزنیم آب بقدری که خمیر بدست نچسبد ورز میدهیم --------------- ازاین خمیر به اندازه یک تخم مرغ بزرگ قطعه قطعه کرده وبمدت ۲۵ الی ۴۵ دقیقه با دستمال تمیز پوشانده واستراحت به خمیر میدهیم سپس خمیرهارا تک تک باز کرده و کمی کره ویا دنبه وبا روغن حیوانی به روی خمیر میزنیم و از این مایه گوشتی به مقدار یک قاشق بزرگ روی خمیر گذاشته وپهن کرده ودرون ظرف ویا سینی فر گذاشته با درجه ۱۹۰ پخته شود ویا درون تابه تفلون گذاشته ودرب انرا گذاشته وروی اجاق پخته میشود تا حدی که خشک نشود وبا در ماکروفر ویا فیلیور ویو پخته میشود ویا روی منقل سینی گذاشته وبا شعله بسیار کم منظور از پخت مانندپیتزا درست میشود عکــسها کاملا مراحل امادگی وپخت را نشان میدهند مدت پخت بستگی به کوچکی وبزرگی و نوع درجه فر و اجاق و اینکه به چه میران برشتگی انرا میپسندید متفاوت است از نانهای برکات و لواش های نازک خمیری ۴ گوش دربسته های اماده هم میتوانید استفاده نمایید اگر از نانهای آماده مصرف میکنید ۱ الی ۲ قاشق به روغنی که روی آرد میزنید آب اضافه نمایید تا خشک نشود که من توصیه میکنم با خمیری که در منزل اماده میکنید بهتر پخت میشود

 

عکس از سایت



  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول