تاريخ : جمعه ٢٩ امرداد ۱۳۸٩ | ٧:۱٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

بستنی وانیلی ١ کیلو

١بسته بزرگ خامه پاستوریزه

٣الی ۴ عدد موز

٢ق غ پودرشکر(اگه خیلی شیرین دوست دارین شکرش رو بیشتر بریزین)

١لیوان گردوی خرد شده

شکلات تخته ای یا خلال پسته(برای تزئین)

طرز تهیه:

شکر ،بستنی، خامه رو با  همزن هم میزنیم تا کاملا به خورد هم برن

موزهارو خرد میکنیم همراه با گردو داخل موادمون میریزیم و هم میزنیم تا مخلوط شن.

روی موادمون رو صاف میکنیم و برای تزئین میتونیم شکلات تخته ای رنده شده یا خلال پسته یا هرچیزی که دوست داریم استفاده کنیم.

ظرفمون رو میذاریم داخل فریز حداقل ١ ساعت باید بمونه

(این پلمبر هم به همون خوشمزگی پلمبر بدون بستنی میشه با این تفاوت که راحتتره)

 



تاريخ : پنجشنبه ٢۸ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:٥٤ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

این لوبیا پلو بصورت مخلوط پخته نمیشه. کمی سریعتر از  لوبیا پلو معمولیه چون دیگه دردسر برنج خیس کردن نداره.

مواد و پختش مثل بقیه لوبیا پلوهاست ولی من یه توضیح مختصری هم میدملبخند

برنج رو جداگونه به صورت کته میپزیم.

راستی من یادم میره تو طرزتهیه ها نمک رو بنویسم خودتون نمکش رو اضافه کنیننیشخند

یه پیاز بزرگ رنده شده رو تو روغن یخورده تفت می دیم زردچوبه میریزیم گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کرده باز یخورده تفت میدیم مقداری ادویه خورشتی میریزیم و حالا لوبیاهامون رو که قبلا آب پزشون کردیم رو به موادمون اضافه میکنیم تفت میدیم و درنهاین مقداری دارچین و رب گوجه(در یک فنجان آب حل شده) میریزیم و منتظر میمونیم تا روغنش رو پس بده.

موقع کشیدن : ته دیس یه لایه برنج میکشیم بعد یه لایه مواد دوباره یه لایه برنج و روش رو به طرز دلخواه با موادمون تزئین میکنیم.

میتونیم بجای کته از برنج آبکشی استفاده کنیم و ته دیگ سیب زمینی بذاریم و روی برنج رو با مواد مون و سیب زمینی ها تزئین کنیم اینم خوشمل میشهاز خود راضی

این مدل لوبیا پلو تو مهمونیا خیلی خوشگل دیده میشه

و اما سوپ جووووووووووو

همون سوپ جو معمولیه ولی بدون آب مرغ یا گوشت و هیچ گونه عصاره و به همون خوشمزگی شده بود.

1پیاز بزرگ خرد شده رو با کره سرخ کردم زرچوبه و ادویه خورشتی و فلفل قرمز اضافه کردم آب ریختم روش جو از قبل نیم پز شده رو همراه هویج بهش اضافه کردم3 ساعات رو حرارت ملایم در حال پختن بود وقتی لعابدار شد رب اضافه کرم همراه با نخودفرنگی یه جوش کوچولو زد خاموشش کردم و آبلیمو ریختم توش(آبلیمو رو همیشه بعد از اینکه زیرش خاموش شد بریزید)

 



تاريخ : چهارشنبه ۱۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۳:٤٤ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

١لیوان عدس

٣عدد تخم مرغ

٢عدد سیب زمینی متوسط

1عدد پیاز (اختیاری)

نمک و ادویه و روغن به مقدار کافی

طرز تهیه: ابتدا عدسها رو به همراه سیب زمینیها و نمک میذاریم تا آب پز شن تا حدی که بپزه و آبش رو کاملا بکشه.

از رو اجاق برش میداریم صبر میکنیم یخورده خنک تر شه بعد با گوشکوب(برقی یا معمولی) یا مخلوط کن لهشون میکنیم تخم مرغ هاو ادویه جات و پیاز رنده شده رو به مواد له شده اضافه میکنیم کمی همشون میزنیم تا  کاملا مخلوط شن .

یه قاشق پر میریزیم تو روغن داغ شده کمی صافش میکنیم و همینطور با قاشق بقیه رو میزاریم تو روغن دقیقا مثل کتلت گوشت با این تفاوت که گوشت رو میشه با دست فرم داد ولی عدس رو نمیشه و باید با قاشق بذارید تو ماهیتابه.

امیدوارم که خوشتون بیادخیال باطل

 



تاريخ : چهارشنبه ۱۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۱٠:٢٦ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

شکلات تخته ای و مقداری کره رو بگذارین روی بخار آب حل شه بعد از اینکه کامل حل شد با پشت قاشق مایع شکلات رو بمالین رو کیکتون و کامل صافش کنین.

ژله رو هم با ١لیوان آب درست کنین که سفت سفت شه بعد مکعبی ببرین خوشمزه

 



تاريخ : جمعه ۸ امرداد ۱۳۸٩ | ٧:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

غذای سریع و راحتیه

موادلازم:

سوسیس 4 عدد آلمانی

سیب زمینی 2 عدد متوسط

فلفل دلمه ای 1 عدد

تخم مرغ 2 عدد

گوجه فرنگی 1 عدد متوسط

آویشن نمک ادویه جات به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی سوسیس و فلفل دلمه ای و گوجه رو خلالی خرد میکنیم.

قبل از همه سیب زمنی هامون رو سرخ میکنیم میذاریم کنار. بعد سوسیس ها رو سرخ میکنیم میریزیم رو سیب زمینی های سرخ شده. در نهایت فلفل و گوجه رو سرخ کرده هه موادرو تو یه ظرف گود مخلوط میکنیم ادویه و آویشن اضافه کرده 2 عدد تخم مرغ رو بهشون اضافه میکنیم(مثل کوکو) تخم مرغ ها که کامل با مواد هم زذه شد، مواد رو میریزیم تو ماهیتابه درش رو میذاریم در حرارت ملایم باید بپزه بعد اینکه یه طرف سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ شه و در ادامه نوش جون میکنیماز خود راضی

اینم عکس کوکوی سوسیس با قلب کجنیشخند

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٥ امرداد ۱۳۸٩ | ٥:۳٢ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

ناهار نیمه شعبان (قرار نبود عکسش روبذارم همسرم ازم خواست)

طرز تهیش مثل بقیه ماکارونی هاست

یک عدد پیاز بزرگ رو رنده کرده+1عدد سیر له شده تو 2قاشق روغن سرخ میکنیم بعد گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم نمک و ادویه خورشتی میریزیم،صبر میکنیم سرخ شه بعد 2 قاشق رب رو تو 1استکان آب داغ حل کرده روی گوشت و پیاز سرخ شدمون میرییم وصبر میکنیم تا روغن پس بده بعد 1 عدد سوسیس آلمانی رو حلقه حلقه کرده به مایع ماکارونیمون اضافه میکنیم و در نهایت 1قاشق چایخوری آویشن به مایعمون اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم.

هم زمان با درست کردن مایه آب ماکارونیرو میذاریم تا جوش بیاد بعد اینکه جوش اومد مقداری نمک و زردچوبه به آب اضافه میکنیم ماکارونی هارو 3قسمت کرده داخل آب جوش اومده میریزیم و در حین جوشیدن گه گداری هم میزنیم تا ماکارونی ها به هم نچسبن وقتی ماکارونی ها نرم شدن میرزیم تو آبکش و قابلمه رو رو حرارت میذاریم مقدار کمی روغن تو قابلمه میریزیم تا داغ شه کمی نمک به روغن اضافه میکنیم وسیب زمینی های حلقه حلقه شده رو کف قابلمه می چینیم(حلقه ها نباید خیلینازک باشن) و یک ردیف ماکارونی آبکش شده یک ردیف مواد میریزیم و در پایان روش دمکن میذاریم تا با حرارت ملایم دم بکشه

 

 

 



تاريخ : سه‌شنبه ٥ امرداد ۱۳۸٩ | ٥:٢٠ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

موادلازم:

٢بسته بیسکوئیت پتی بور(١بسته کاکائویی ١بسته معمولی)

٢لیوان شیر

٢ق غ پر پودر نشاسته ذرت

۴ق غ شکر

١ ق غ پر کاکائو

گردوی خرد شده ١ استکان (اختیاری)

طرز تهیه:

ابتدا پودر نشاسته ذرت و شکر و کاکائو رو خوب با هم مخلوط میکنیم بعد شیرمون رو میریزیم روشون میذاریم روی شعله با حرارت ملایم و مداوم هم میزنیم تا زمانی که بجوشه و سفت بشه( مثل فرنی )گردو رو بهش اضافه می کنیم و از روی شعله برش می داریم.

یه ظرف مناسب مستطیلی انتخاب میکنیم بعد ١بیسکوییت برداشته تو مایمون فرو میبریم تا آغشته شه بعد بطور ایستاده میذاریم تو ظرفمون ١ معمولی یه کاکائویی تمام بیسکوئیت ها رو به همین ترتیب پشت سر هم ایستاده قرار میدیم 

در پایان بقیه مایعمون رو میریزیم روی بیسکوئیت ها. این شیرینی باید ١شب تو یخچال بمونه بعدش میتونین موربی قاچش کنین

.

 

نوش جونگاوچران



تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ٢:٥٦ ‎ب.ظ | نویسنده : مریم...

 

مواد لازم:

 ماست ١لیتر

پودر موسیر ١ق غ

نمک به مقدار لازم

بادنجان ٢عدد متوسط

طرز تهیه:

بادنجان ها رو میذایم روی حرارت تا کباب شن. بعد از این که حسابی کباب شدن میذاریمشون تو یه کیسه فریزر و درش رو می بندیم. میذاریم ١۵ دقیقه بمونه بخار باعث میشه تا پوست بادنجان به راحتی کنده شه. سپس بادنجان های پوست کنده رو با چاقو ریش ریش یا له میکنیم. ماست رو داخل ظرف میریزیم پودر موسیر و نمک رو بهش اضافه میکنیم بادنجانها رو هم اضافه میکنیم میذاریم یخچال تا خنک شه بعد هم که نوش جان میکنیمخوشمزه

نمیدونین چقدر خوشمزه میشهخیال باطل

 



تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:۱٩ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...
برای کرپ

 ۲عدد تخم مرغ

2لیوان شیر 

 1 لیوان آرد

 نمک به مقدار کافی


مواد را با هم مخلوط کنین  تا حدی که صاف شه و گلوله گلوله نداشته باشه. ماهیتابه تفلون اندازه متوسط (یا کوچیکتر)رو بگذارید داغ شه کمی روغن بریزید سپس به اندازه یک استکان از مایع رو تو ماهیتابه بریزید و ماهیتابه رو تکان بدید تا کف ماهیتابه پر شه(اکه خیلی نازک شد بیشتر از 1استکان بریزید) در حرارت ملایم سرخ شه بعد برشگردونین طرف دیگه هم سرخ شه بقیه هم بهمین ترتیب.


 

برای داخل کرب

قارچ ۲۵۰ گرم

پیاز ۱عدد بزرگ

سیب زمینی ۱عدد متوسط

روغن به مقداری کافی

رب گوجه به مقدار کافی

نمک و ادویه جات و آویش به مقدار کافی

۱بسته پنیز پیتزای رنده شده

ابتدا سیب زمینی های خرد شده بصورت خلالی یا نگینی رو سرخ میکنیم و میذاریم کنار. سپس پیاز رنده شده رو تفت میدیم و قارچهای خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و در حرارت ملایم سرخشون میکنیم بعد اینکه قارچها کاملا سرخ شدن رب رو اضافه میکنیم همراه با ادویه و آویشن و نمک آخر سر هم سیب زمینی های سرخ شده رو  به موادمون اضافه میکنیم و زیرش رو خاموش میکنیم.


حالا داخل هر کرپ مقداری از موادمون میریزیم به حدی که بشه لولش کرد روی مواد به مقدار کافی پنیر پیتزای رنده شده میریزیم کمی هم قسمتای خالی کرپ میریزیم و بعد لولش میکنیم میذاریم تو ظرف مناسب بقیه هم به همین صورت. در نهایت ظرف پر از کرپ رو میذاریم داخل فر از قبل روشن شده. به مدت ۱۰ دقیقه فقط تا حدی که پنیرها نرم شن

این غذا بینهایت خوشمزه میشه میتونین بجای قارچ هرچیز دیگه ای توش بریزین

کرپ رو میتونین بصورت سیگاری - بغچه ای - گل و یا مثل پیتزا درست کنید.




تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:۱۸ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

مواد لازم:

 اسفناج چرخ شده ۱ لیوان

شکر ۵/۱لیوان

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل۳/۱ ق چ

روغن یا کره آب شده نصف لیوان

آرد ۲لیوان

پکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

پور نارگیل برای تزئین

طرز تهیه: ابتدا فقط برگ اسفناج هارو میشوریم و چرخ میکنیم میذاریم کنار

 تخم مرغ هارو بهمراه وانیل بقدری میزنیم تا سفید و سفت بشه سپس شکر رو آروم آرووم به تخم مرغها اضافه میکنیم و درعین حال هم میزنیم.پس از اینکه شکر کاملا حل شد روغن و اسفناج رو به موادمون اضافه میکنیم. یه مقدار هم میزنیم تا کاملا مخلوط شه. آرد و پکینگ پودر رو که قبلا ۳بار الک کردیم آروم آروم به موادمون اضافه میکنیم یادتون باشه که در یک جهت و آروم هم بزنیم در حدی هم میزنیم که آرد از حالت گلوله گلوله دربیاد. موادمون رو داخل ظرف مناسب میریزیم و داخل فر(که ۲۰ دققیه قبل روشن کردیم) میذاریم درجه ۱۸۰ به مدت ۴۵ دقیقه و بعد از سرد شدن نوش جون میکنیم.

این کیک خیلی خوشمزه میشه و اصلا طعم اسفناج نمیده ولی کیک خوشرنگ و متفاوتی میشه

g403gyah0avq032b4e12.jpg



تاريخ : یکشنبه ۳ امرداد ۱۳۸٩ | ۸:۱٧ ‎ق.ظ | نویسنده : مریم...

این کیک مخصوص کشور ترکیست و خیلی خوشمزه!

 اینم طرزتهیه:
3عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1لیوان ماست شیرین
1استکان روغن مایع
۱لیوان آرد

۱لیوان ایرمیک یا سمولینا (اگه نتونستین تهیه کنین ۲ لیوان آرد بزنین)
1قاشق مربا خوری پکین پودر
وانیل یا پوست خشک شده پرتقالیا آب پرتقال طبیعی
تخم مرغ و  شکر رو هم بزنید بعد بقیه مواد را بجز پکین پودر اضافه کنید با همزن هم بزنید بعد پکین پودر رو اضافه کنید. ظرفتون رو چرب کرده مایع  رو داخلش بریزید

به مدت 45 دقیق در حرارت 180 بپزه


شربت کیک: 2 لیوان آب، 1 لیوان شکر، چند قطره لیمو آب پرتقال طبیعی - همه رو باهم بجوشونید
شربت سرد رو روی کیک گرم بریزید

کیک ۵ ساعت تو یخچال بمونه تا شیره رو خوب جذب کنه بعد نوش جون کنید.

البته قبل از شروع کیک شربت رو بگذارید تا بجوشه

درضمن این کیک خیلی پف نمیکنه به همین دلیل تو ظرف بزرگ نریزیدش.




  • سه ساله
  • سیادت
  • کارت شارژ همراه اول